ACCOMMODATIE

Op Dos Iguana krijg je de beschikking over je eigen comfortabele guesthouse.


Omdat de kunuku wat hoger tegen een helling ligt, beschik je altijd over een fantastisch uitzicht op de ruwe oostkust van Bonaire en de vuurtoren van Spelonk. Het schouwspel van opspattend water tegen de rotskust verveelt nooit. En toch is het ver genoeg van ons vandaan, zodat je het gebulder van de woeste golven niet hoort. Het enige waardoor je wordt gewekt op Dos Iguana zijn de eerste zonnestralen van de opkomende zon op je kussen en het zingen van de vogels.


Je 2-persoons guesthouse beschikt over een eigen badkamer, keuken en een  overdekte buitenruimte om te dineren en te relaxen. Door onze gunstige ligging zorgt de altijd aanwezige, heerlijke zeebries voor de nodige verkoeling in en rondom je verblijf.


De kunuku is geheel eco-vriendelijk. Wij zijn niet aangesloten op de water-

en elektriciteitsvoorzieningen van Bonaire. Onze stroom wordt opgewekt met behulp van de altijd aanwezige zonneschijn en onze eigen watertanks worden

zo vaak als nodig gevuld met behulp van een tankauto, die schoon drinkwater aanvoert. Je zult begrijpen dat wij dus wel van je vragen om bewust om te gaan met zowel de stroom als het water. Maar dat is voor iedere natuurliefhebber een vanzelfsprekendheid toch?


Een gemeenschappelijke voorziening op Dos Iguana is een heerlijk verkoelend zwembad met douche.


Zoals je ziet is Dos Iguana een heerlijke vakantieplek. Uiteraard staan wij gedurende je verblijf altijd voor je klaar om te zorgen dat je niks tekort komt.

Wij zijn graag bereid om ons enthousiasme voor Bonaire en onze kennis van

de leukste plekjes en must-do's met je te delen.